Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

"Свободівці" звільнили будівлю Мінагрополітики


29 сiчня 2014, 13:03

Написати коментар 0      Версія для друку 

Свободівці та представники самооброни Майдану звільняють будівлю Міністрества аграрної політики.

Про це у своєму Twitter повідомляє Олексій Наришкін.

"Свобода вигнала активістів Спільної справи з захопленого аграрного міністерства. В Свободі кажуть, що представляють весь Майдан", - йдеться в його пості.

"Вчора ввечері Рада Майдану одноголосно обговорила ситуацію в Україні: які кроки потрібно втілювати, який мандат на дію в Раді дає Майдан депутатам… В зв'язку з необхідністю звільнення затриманих активістів (Радою Майдану) було ухвалено звільнити приміщення Мінагрополітики. Зараз це рішення виконується", - заявив Юрій Сиротюк, керівник прес-служби Свободи.

"Представники Спільної справи знали про це рішення. Наскільки мені відомо, з ними вів переговори (Петро) Порошенко, з ними вів переговори (Арсен) Аваков, комендант Майдану. З ранку довелось вести переговори… за допомогою більш вагомих аргументів", - зазначив він.

Як відомо, активісти Спільної справи, очолювані Олександром Данилюком, зайняли приміщення МінАПК у п'ятницю, 24 січня. Раніше свободівці їх вигнали з будівлі Київської міськдержадміністрації "за погану поведінку".

У неділю, 26 січня, активісти Спільної справи зайняли Міністерство юстиції, яке знаходиться у Києві на вулиці Городецького,13. Це викликало нову хвилю обурення зі сторони представників влади, особливо голови Мін'юсту Олени Лукаш, яка є членом переговорної групи.

Штаб національного спротиву називав ці дії активістів Спільної справи спланованою провокацією. В понеділок підопічні Данилюка повністю звільнили будівлю Міністерства юстиції.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.