Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Харківські регіонали прийшли на сесію у футболках з написом "Беркут"


30 сiчня 2014, 15:16

Написати коментар 6      Версія для друку 

Губернатор Харківщини Михайло Добкін та депутати обласної раді від фракції Партії регіонів прийшли на пленарне засідання в чорних футболках з написом "Беркут".

"Я сьогодні поділяю позицію фракції регіонів Харківської обласної ради і теж одягнув футболку з написом "Беркут", ми підтримуємо не тільки "Беркут", ми підтримуємо всі спецпідрозділи і всіх співробітників міліції, які сьогодні, ризикуючи своїм життям і здоров'ям, охороняють громадський порядок, не допускаючи варварів і вандалів до погрому державних будівель і установ", - сказав Михайло Добкін під час виступу на сесії, пишуть Українські новини.

Губернатор заявив, що "покидьки, які сьогодні ламають державне майно по всій країні, нічого в своєму житті не збудували, крім куренів, халабуд, а може бути, криївок про всяк випадок - тому, що ми їх туди заженемо з часом. Палити, ламати - це до себе, туди, в бандерштадт" , - зазначив Добкін.

Він заявив, що Харківська обладміністрація працює в незвичному для себе режимі, в ній посилено охорону, розгорнуто пожежні рукави.

Українська правда

харьковская 30.01.2014, 16:38
стыдно за харьковчан, которым нравятся такие НАРКОМАНЫ-УБЛЮДКИ...
харьковчанка 30.01.2014, 16:19
как же им сейчас страшно...черти..
999 30.01.2014, 16:14
А теперь давайте подумаем, что у них в голове вместо мозгов? Совсем пусто или что-то замещающее есть? Но мозгов нет, это точно. Искренне жаль харьковчан, которые опустились до рабского принятия таких руководителей. Сочувствую харьковской юридической школе, которую нагнули по всем бандитским правилам: сначала Допа несколько лет назад, уже будучи депутатом ВРУ, наконец-то получил свое первое образование - "закончил" университет внутренних дел, потом "защитил" там кандидатскую диссертацию, а в конце прошлого года там же купил себе докторскую диссертацию. Так что ХОГА возглавляет профессиональный юрист - без мозгов, чести и совести. Но и юридической школы в Харькове при таком ее поведении тоже нет. Что осталось от Харькова? Ночь...Улица... Фонарь... и Беркут.
Переглянути всі 6      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.