Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

До журналіста Михельсона прийшли з обшуком невідомі

30 сiчня 2014, 10:36

Написати коментар 5      Версія для друку 

До журналіста видання "Український тиждень" Олександра Михельсона додому навідались невідомі, які представились міліціонерами, і провели у квартирі обшук.

Про це він розповів "Українській правді".

За словами журналіста, до його квартирі на Оболоні в Києві навідались троє міцної статури чоловіків, які буквально втиснули його у квартиру і провели там обшук.

На його запитання, хто вони такі, невідомі відповіли "Хто треба", а головний серед них показав посвідчення міліції, але закрите.

Підставою для "обшуку" невідомі назвали те, що у Михельсона на "Фабуку" (певне, мався на увазі Facebook – ред.) є фото з пістолетом, а сам він за інформацією яка "поступила" – радикал.

Невідомі впродовж 5-6 хвилин обдивились квартиру, "випадково" скинули стаціонарний телефон і роутер та пішли.

Одягнуті усі були у цивільний одяг. Головний, який, до всього, представився "капітаном", був у костюмі з краваткою, решта двоє у джинсах і куртках.

Дружини журналіста на момент "обшуку" вдома не було.

Михельсон вважає те, що сталось "ідіотизмом" і не має припущень, для чого приходили "міліціонери", адже жодного фізичного впливу до нього не застосовували, нічого не зламали і не знайшли.

василий 30.01.2014, 12:53
шо не журналист ,то михельсон шмульсон кацнельсон
василий 30.01.2014, 12:50
что не не журналист то михельсон,шмульсон и оцнельсон
василий 30.01.2014, 12:50
что не не журналист то михельсон,шмульсон и оцнельсон
Переглянути всі 5      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.