Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

На Грушевського помер капітан внутрішніх військ

30 сiчня 2014, 13:39

Написати коментар 0      Версія для друку 

Виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вранці в четвер від проблем із серцем помер капітан Дмитро Донець.

"Сьогодні о 5-й ранку помер капітан внутрішніх військ МВС Дмитро Донець. У 30-річного, до того здорового, правоохоронця не витримало серце", - сказав він у відеозверненні.

"Це наслідки тієї щоденної напруги і протистояння на Грушевського, де Дмитро ніс службу з охорони громадського порядку", - заявив в.о. міністра.

Захарченко висловив співчуття рідним та пообіцяв їм підтримку відомства.

"Я, як міністр, не можу залишатися байдужім до того, що відбувається. Гинуть люди як з одного, так і з іншого боку, рахунок поранених вже йде на сотні", - заявив він.

"Я звертаюся до тих, хто ціною людського життя рветься до влади. Схаменіться! З обох боків барикад знаходяться громадяни однієї держави!", - закликав Захарченко.

Як відомо, після відставки прем’єр-міністра Миколи Азарова міністри його уряду перебувають у статусі виконувачів обов’язки. Однак прес-служба МВС досі називає Захарченка міністром.

Відставка Захарченка була однією з вимог протестувальників на Майдані Незалежності, вулиці Грушевського та в інших регіонах України.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.