Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

"Беркут" стріляє по активістах. ВІДЕО

31 сiчня 2014, 10:51

Написати коментар 3      Версія для друку 

В інтернеті з’явився відеозапис, датований ніччю 22 січня, на якому видно, як службовці "Беркуту" у Києві стріляють із рушниць у бік протестувальників.

Відповідні кадри зняті з-за спин силовиків.

"Власники зброї відразу звернули увагу на постріл, який зафіксований на 94 секунді запису, на їхню думку по рівню віддачі рушниці та шуму, постріл був зроблений не гумовими кулями", - так прокоментували це відео на сторінці ЄвроМайдан – EuroMaydan.



Як відомо, у ніч на 22 січня на вулиці Грушевського у Києві були найгарячіші сутички, гриміли вибухи та постріли, багато людей постраждало, щонайменше троє померло від поранень, ще один хлопець упав із колонади (його ім’я досі невідоме).

Представники влади заявляли, що у МВС не використовують набої, якими були убиті Сергій Нігоян, Михайло Жизневський та Роман Сеник (останній помер від поранень згодом), і що взагалі їхні убивства – провокації, які на руку опозиції, але ніяк не владі.

Українська правда

Запорожец 31.01.2014, 11:09
А что еще в пресс-центре могут ответить? Конечно скажут провокации!
тато 31.01.2014, 11:09
100% мисливський патрон !!!!!!!!!!!!
Макар 31.01.2014, 11:05

100% что на 57-65 секундах стреляют резиной, а на 96 пулей или картечью в контейнере. Говорю как охотник с 35 летним стажем.
В первом случае выстрел с меньшим зарядом пороха ибо пуля резиновая и при полном заряде пороха может разрушиться или улететь по неконтролируемой траектории. Отдача легкая из-за слабого заряда и малого веса самого снаряда. Во втором случае звук выстрела и отдача стандартные для выстрела охотничего патрона 12 калибра. Отдача сильнее из-за увеличеного заряда пороха и веса самого снаряда на выходе из ствола.?
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.