Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В Харкові кинули "коктейль Молотова" в друкарню, яка виготовляла листівки для активістів

31 сiчня 2014, 15:25

Написати коментар 3      Версія для друку 

У Харкові біля 3 ранку 31 січня в шибку приміщення на першому поверсі житлового будинку на провулку Кравцова кинули коктейль Молотова у пластиковій пляшці, який загорівся.

У цьому приміщенні розташована друкарня, яка виготовляла листівки для харківського Євромайдану, повідомляє сайт харківського Майдану Eurokharkiv.org.

У результаті в приміщенні – висока концентрація парів бензину.

Власник друкарні, приватний підприємець Ярослав Здоровий, вважає, що це помста "тітушок" за те, що він друкував листівки для Євромайдану. На місце злочину прибула міліція і провела слідчі дії.

На місці були присутні члени координаційної ради харківського Євромайдану Олександр Шевченко і Віктор Гарбар, які стали понятими і зафіксували на камеру всі процесуальні дії міліції.

У Харкові це вже не перша агресивна дія щодо євромайданівців.

Українська правда

Микола 31.01.2014, 16:36
дупа з гепою слідкують за порядком
АВК 31.01.2014, 15:37
Правильно! Главное "мирно" (по майданутым СМИ). Оружие майдана - против майдана. Кто идет за шерстью, вернется стриженным.
киев 31.01.2014, 15:31
молодцы,только мочите их по полной
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.