Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Луценко каже, що його двічі намагалися заарештувати

02 лютого 2014, 14:51

Написати коментар 0      Версія для друку 

Екс-глава МВС, лідер руху "Третя українська республіка" Юрій Луценко заявив, що у грудні та січні його двічі намагалися заарештувати.

Про це він заявив в інтерв'ю "Ехо Москви".

"У мене було два нових арешти або спроби арешту: перший - грудневий за організацію масових заворушень, а другий - січневий, я вже диверсант. … У мене 110-а стаття - "Замах на Конституційний устрій", 111-а - "На територіальну цілісність", але найголовніша - 113-та - "Диверсії", - повідомив Луценко.

За його словами, йому "порадили так трохи вдома не поночувати, тому був час почитати книги Фаулза і трохи відпочити, підживитися".

Як відомо, у грудні Луценко заявляв, що влада планує заарештувати лідерів опозиції.

"...Готується рішення про арешт лідерів опозиції. Вони готуються до введення надзвичайного стану. Для цього їм та їхнім кремлівським ляльководам потрібна кров", - зазначив Луценко.

Раніше лідера парламентської фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка та ще кілької нардепів викликали на допит в Головне слідче управління Генпрокуратури. Вони були допитані як свідки у рамках розслідування кримінального провадження про перевищення повноважень правоохоронцями на площі Незалежності вночі 30 листопада під час розгону студентського мітингу.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.