Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Богословська закликає вимагати відставки Азарова та Януковича

30 листопада 2013, 15:26

Написати коментар 17      Версія для друку 

Народний депутат України Інна Богословська заявила про вихід з Партії регіонів та фракції цієї партії

«Я виходжу з Партії регіонів і зі складу фракції Партії регіонів у парламенті», - цитує заяву депутата її прес-служба в суботу, пише «Інтерфакс-Україна».

Богословська пропонує свій план дій у сформованої в країні ситуації, одним з пунктів якого є відставка президента Віктора Януковича і уряду Миколи Азарова.

«Перше і найголовніше - це створити нову більшість у парламенті і зробити з українського парламенту головний політичний центр України... Друге - звернутися від нової більшості до спікера парламенту В.В. Рибаку з вимогою організувати роботу вищого законодавчого органу країни. Якщо він не згоден або не в силах - він повинен подати у відставку, народ України буде йому вдячний», - йдеться у відкритому зверненні Богословської до громадян України .

Третій пункт в її плані - «відправити у відставку уряд Азарова».

«Четверте - запропонувати Януковичу варіант, який може вберегти Україну від кровопролиття і зберегти Януковича, членів його сім'ї та найближче оточення від відплати: негайно звернутися до ЄС про скликання позачергового саміту Україна-ЄС для підписання Угоди про асоціацію, підписати угоду і подати у відставку», - пропонує Богословська.

На її думку, такий план дій - «єдиний варіант безкровного розвитку події і демократичних виборів президента».

«Якщо такий сценарій не реалізується, кровопролиття в країні не уникнути», - упевнена Богословська.

Комментарии

За євросоюз 30.11.2013, 21:48
Попийте свяченої водички, як Юлія Володимирівна Вам радила на передачі в Шустера, а потім можете виходити з партії Регіонів
даєш евросоюз!!! 30.11.2013, 16:24
Я декілька років тому голосував за Богословську, але потім пошкодував про це. Та цей поступок показав, що вона послідовний політик. Респект Богословській!!!!!!!!!!!
даєш евросоюз!!! 30.11.2013, 16:22
Я декілька років тому голосував за Богословську, але потім пошкодував про це. Та цей поступок показав, що вона послідовний політик. Респект Богословській!!!!!!!!!!!
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.