Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Комітет ВР з питань свободи слова вимагає відставки Захарченка

03 грудня 2013, 19:15

Написати коментар 10      Версія для друку 

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова прийняв рішення вимагати відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, який несе відповідальність за фізичне насильство по відношенню до журналістів.

Як повідомили «Коментарям» в прес-службі голови комітету Миколи Томенка, рішення ухвалене сьогодні на позачерговому засіданні, після розгляду фактів побиття та перешкоджання професійній діяльності журналістів на Євромайдані.

«За даними медіаорганізацій, на сьогоднішній день вже більше 50 українських та іноземних журналістів отримали тілесні ушкодження, також була знищена їх професійна апаратура: фотоапарати і відеокамери», - йдеться в повідомленні.

Томенко звернувся до присутніх на засіданні Комітету представникам прокуратури та міліції з вимогою, щоб всі справи, порушені щодо побиття журналістів, були відкриті за статтею 171 Кримінального процесуального кодексу України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Також Комітет з питань свободи слова звернувся до народних депутатів та бізнесменів з проханням надати фінансову підтримку на лікування журналістам, які постраждали від зіткнень з «Беркутом» під час висвітлення подій на Євромайдані.

АЛЕКСАНДР 03.12.2013, 20:17
Ничего вы не добьётесь, не надейтесь. А что касается украинского народа, так он благополучно скончался в ноябре 2004 -го не без помощи некоего пана недодиоксиненого миздобула. Ему же скажите спасибо за нынешнюю власть. Сала Украини! Героям сала!
гость 03.12.2013, 20:14
Да, их как раз и нужно в первую очередь прессовать, потому как это ублюдки и проститутки, а не настоящие и беспристрастные служители рупора истины!!!
цыля 03.12.2013, 20:06
если министр мвд не в курсе чем занияется его элитное подразделение испецназа в киеве-??он дрлжен не только в отставку,его место в каталажке,луценко покажет где
Переглянути всі 10      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ЄС готується до екстрених санкцій за ескалацію насильства в Україні
Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу заявляє, що ЄС реагуватиме на будь-яке погіршення ситуації в Україні цілеспрямованими заходами стосовно відповідальних за насильство.
19 лютого, 12:53 -
Макеєнко офіційно повідомив Пшонці: КМДА звільнено
Глава КМДА Володимир Макеєнко офіційно повідомив в.о. міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та Генпрокурора Віктора Пшонку про те, що протестувальники залишили будівлю КМДА та розблокували вул.Грушевського.
17 лютого, 08:52 -
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
У Партії регіонів почали інформподготовку до відмови президента від ідеї створення технічного уряду.
14 лютого, 11:08 - Українська правда
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ДЕПУТАТИ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ - 22:15
Янукович погодився на дострокові вибори цього року — Туск - 20:50
ЄС СХВАЛИВ САНКЦІЇ ПРОТИ РЕЖИМУ ЯНУКОВИЧА - 20:42
Турчинов оголосив, за що ВР має проголосувати - 18:54
У регіонах блокують виліт літаків в Київ - 18:32
Міноборони обіцяє застосувати зброю проти радикалів - 18:19
Генерал МВС Развадовський вийшов з Партії регіонів - 18:12
Майдан каже про 70-100 загиблих сьогодні - 18:09
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ЄС готується до екстрених санкцій за ескалацію насильства в Україні
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОЛІТИКА
ЄС готується до екстрених санкцій за ескалацію насильства в Україні
Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу заявляє, що ЄС реагуватиме на будь-яке погіршення ситуації в Україні цілеспрямованими заходами стосовно відповідальних за насильство.
19 лютого, 12:53 -
СУСПІЛЬСТВО
На Грушевського підпалили шини
На вулиці Грушевського мітингувальники підпалили шини, туди також підтягуються силовики.
18 лютого, 11:15 -

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.