Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Захарченко заявив, що не піде у відставку, і пояснив чому


05 грудня 2013, 16:21

Написати коментар 6      Версія для друку 

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявляє, що не має наміру подавати у відставку у зв'язку з подіями, які відбуваються в країні.

Про це він сказав в ході прес-конференції у Києві в четвер.

«Якщо я піду у відставку, то буде вплив на органи внутрішніх справ, і це не дасть об'єктивно розібратися з тим, що сталося», - уточнив міністр.

«Я хочу розібратися об'єктивно і неупереджено у всіх подіях. Якраз на цій посаді я можу це зробити. Вважаю, що якраз на цій посаді я можу це зробити», - зазначив глава МВС.

Одна з головних вимог опозиції - відставка глави МВС за «кривавий розгін» «Беркутом» Майдану в ніч на 30 листопада, а також жорстоке побиття учасників акції 1 грудня.

Українська правда

Черкащанин 05.12.2013, 16:35
В обществе с человеческими нормами поведения отставка этого чиновника по его инициативе не вызывала бы сомнений! Только МОРАЛЬНЫЙ УРОД и холуй на услужении преступного режима может позволить подобное заявление
incognito 05.12.2013, 16:34
паскуда без стыда и совести. посадить его лет на 5-7.
Ню-ню 05.12.2013, 16:32
Европеец, фуле! Ясен пень, что пока этот бандюга на должности министра, расследовать избиение людей будут так, как ему надо. Вешать, таких уродов, на столбах надо!!!!
Переглянути всі 6      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Справи проти активістів Майдану перекваліфікували з "хуліганки" на "масові заворушення" - 12:32
"Правий сектор" оголошує мобілізацію і не гарантує перемир'я - 12:01
ЗМІ: Синів відомих "регіоналів" обікрали на мільйон доларів в США - 11:30
Депутатів ПР скликають на позачергове засідання ВР - 11:14
Сьогодні Рада ЄС обговорить українське питання - 10:59
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.