Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Заступник держсекретаря США: в України ще є шанс врятувати своє європейське майбутнє

11 грудня 2013, 14:39

Написати коментар 2      Версія для друку 

В української влади все ще є можливість повести країну по шляху європейського майбутнього.

Таку думку озвучила заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд у середу в коментарі журналістам після зустрічі з президентом Віктором Януковичем.

«Ми чітко дали зрозуміти: ми вважаємо, що все ще існує можливість, щоб врятувати європейське майбутнє України», - сказала вона.

«І ми б хотіли бачити, що президент рухається в цьому напрямку», - додала дипломат.

У той же час, вона підкреслила, що для того, щоб здійснити цю мету, українська влада повинна негайно вжити заходів щодо забезпечення безпеки, відновити переговори з Європою та Міжнародним валютним фондом.

«Але все це ще можливо», - підкреслила вона.

«Я сподіваюся, після нашої розмови, що президент Янукович знає, що він повинен робити», - додала Нуланд.

Вона підкреслила, що весь світ спостерігає за подіями в Україні, і хоче бачити кращим її майбутнє.

Інтерфакс-Україна

Влад 11.12.2013, 14:54
Не так давно в Турции был разогнан и подавлен протест граждан, и что самое интересное ни Америка ,ни Европа этого не заметили или не захотели видеть,другое дело Украина ,был даже запущен резидент Кличко который проплачивается Америкой и усердно отрабатывающий деньги для борьбы с собственым народом.
тит 11.12.2013, 14:50
Хватит с этим уродом тупорылым разговоры вести!!! Блокируйте счета, закройте визы(хаму и его ублюдкам!), а мы сами с ним разберемся,
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.