Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Луценко озвучив мінімальні вимоги для початку переговорів з владою

11 грудня 2013, 14:45

Написати коментар 0      Версія для друку 

Опозиція планує провести велику маніфестацію цими вихідними.

Про це повідомив журналістам у середу в Києві лідер руху «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко, передає «Інтерфакс-Україна».

«Цими вихідними опозиція готує нову грандіозну маніфестацію. Фактично це буде Рубікон... Я закликаю: кожен, хто носить форму, має до п'ятниці визначиться, кому він вірний - українському народу чи жменьці клептократів», - сказав він.

Луценко додав, що в ніч на середу президент Віктор Янукович продемонстрував усьому світу, що не має наміру йти на переговори, не має наміру зближуватися з Європою, але» готується здати Україну Росії».

«Сьогодні з 1-ї до 7-ї ранку ми отримували запрошення від чотирьох президентів на круглий стіл. Відбувалося це прямо на вулиці Інститутській за допомогою 1,5 тисячі міліції. Послання Януковича світу - «Європа, гуд бай», - сказав Луценко.

На думку політика, Янукович готується до того, щоб 17 грудня в Москві підписати угоду про здачу стратегічних активів, зокрема ГТС, Росії.

Луценко наголосив, що всі свідомі громадяни, зокрема працівники міліції, мають цьому перешкодити.

Крім того, політик нагадав, що переговори з «командою Януковича» не можуть розпочатися до виконання першочергових вимог протестувальників.

«Це політична відставка міністра внутрішніх справ. Спецназ має піти в казарми, заарештовані політичні ув'язнені мають вийти на волю. Це - мінімальні вимоги для початку переговорів. Без цього вже ніхто не зможе відвести людей з Майдану», - сказав Луценко.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.