Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович хоче, щоб у переговорах з опозицією брали участь представники Росії

11 грудня 2013, 15:35

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович готовий брати участь у діалозі з опозицією для врегулювання ситуації в країні з участю іноземних представників.

Про це в середу, 11 грудня, заявила керівник головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації президента Марина Ставнійчук.

Віктор Янукович готовий до діалогу з опонентами задля вирішення політичної кризи, яка продовжує загострюватися в Україні, сказала вона.

При цьому вона зазначила, що для участі у переговорах українська влада готова також залучити міжнародних експертів і посередників не лише з європейських країн, але і з сусідньої Росії.

Нагадаємо, 11 грудня, у Києві має відбутися черговий етап круглого столу між опозицією і владою щодо пошуку шляхів виходу з ситуації, що склалася.

Як відомо, в ніч на 11 грудня спецпідрозділи МВС оточили центр Києва і почали витісняти протестувальників з Майдану, а вранці зробили спробу штурму будівлі Київської мерії , що використовується протестувальниками як місце для ночівлі. МВС назвало штурм Майдану «заходами з благоустрою території», які проводили вночі для зручності громадян.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.