Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович покликав опозицію до діалогу


11 грудня 2013, 18:18

Написати коментар 2      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович запросив представників усіх політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу.

Про це йдеться у його зверненні, яке поширила пресс-служба АП.

Янукович підкреслив, що «дії всіх сторін мають відбуватися виключно в рамках законів і Конституції України».

«Запрошую представників усіх політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу. Я особисто готовий до участі в такому круглому столі», - сказав він.

«Заради досягнення компромісу закликаю опозицію не відмовлятись, не йти дорогою протистояння та ультиматумів. Запевняю, що влада діятиме виключно в рамках закону і ніколи не вживатиме сили проти мирних зібрань», - йдеться у його заяві.

«Як Президент України, гарант Конституції зроблю все належне для нормального функціонування країни, захисту прав та інтересів кожного її громадянина, забезпечення миру і спокою в нашій державі», - підкреслив Янукович.

Як відомо, у віторок і середу відбулися засідання круглого столу, ініційованого екс-президентом Леонідом Кравчуком. Віктор Янукович, який підтримував цю ідею, не був присутній на жодному з них.

Українська правда

день 13.12.2013, 07:41
оппозицыя убеждает всех что януковичь всё в стране решает еденолично. януковичь мирными переговорами и круглыми столами пытаится всем доказать что от него в этой стране ничиго не ЗАВИСИТ.
al 11.12.2013, 18:28
сухари бы уже лучше сушил
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.