Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Уже завтра Європарламент може розглянути санкції проти української влади

11 грудня 2013, 19:39

Написати коментар 0      Версія для друку 

У четвер, 12 грудня, Європарламент ухвалить резолюцію щодо ситуації в Україні, а також зажадає ввести санкції проти української влади за силовий розгін Євромайдану.

Про це 11 грудня заявив депутат Європарламенту від Польщі Річард Фернецький, пише НБН.

Зокрема, він заявив, що європейські парламентарії будуть домагатися для України безвізового режиму з Євросоюзом.

«Ми хочемо, щоб ви їздили до нас без віз, тому що це і ваша Європа», - сказав євродепутат.

Одночасно європейські депутати вимагатимуть введення санкцій проти людей, які застосовували силу проти учасників протестів на Євромайдані.

Нагадаємо, що в ніч проти середи, 11 грудня, озброєні бійці спецпідрозділу «Беркут» і внутрішніх військ почали силовий розгін Євромайдану, серце якого розташувалося на Майдані Незалежності в Києві.

Між силовиками і людьми, які знаходяться на Майдані, виникають сутички. Є кілька поранених. Також у соцмережах пройшла інформація про декілька десятків затриманих учасників мирного Майдану.

Нагадаємо,що у справі про силовий розгін Евромайдана 30 листопада були допитані: міністр МВС Віталій Захарченко, начальник столичної міліції та його заступник, ще кілька міліцейських чиновників та беркутівців.

ТСН

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.