Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Опозиція не піде на переговори з владою без згоди Євромайдану

11 грудня 2013, 20:00

Написати коментар 3      Версія для друку 

У опозиції заявляють, що не підуть на переговори з владою без згоди на це учасників Євромайдану та доки силовики не будуть виведені за межі Києва.

«Круглі столи - це комедії. Наші вимоги мають бути виконані, плюс виведення силовиків за межі Києва. До того - жодних перемовин», - заявив Олег Тягнибок на брифінгу, цитує «Батьківщина» у Twitter.

У свою чергу, Арсеній Яценюк заявив: «Наші вимоги почали виконуватися. І Янукович сам зрозумів, що потрібно проводити перемовинами».

«Ми повинні отримати мандат від громадян - на проведення перемовин… Переговори з Януковичем можливі лише після того, як ми отримаємо мандат від Майдану», - сказав Яценюк на брифінгу.

Тягнибок підтвердив: «Жодного рішення про подальші наші кроки, в тому числі щодо можливої участи в переговорах із владою без згоди Майдану, а також без задоволення наших попередніх вимог є неможливими».

«Зрештою, побачимо, які подальші наміри у влади, тобто багато що залежить від того, як пройде сьогоднішня ніч», - цитує його партія «Свобода».

Тягнибок запевнив, що опозиція поки не веде переговори з владою.

«Вимоги опозиції та Майдану незмінні: відставка уряду, покарання усіх винних у побитті мирних протестувальників із притягненням їх до кримінальної відповідальности та повне перезавантаження влади. Жодних рішень щодо наших подальших дій, та ще й буцімто щодо перемовин із владою, ми не ухвалювали – усе це брехня та дезінформація», - сказав вні.

«Будь-які наші подальші дії ми погоджуватимемо з народом», - наголосив Тягнибок.

Українська правда

Василий 12.12.2013, 15:14
А где в требованиях оппозиции освобождение Тимошенко? Она уже никому не нужна?
Микола 11.12.2013, 20:49
Вирішив для себе що на майдан ні ногою після того як ці вандали звалили пам"ятник Леніну. Не особо мені він подобався, але не так це повинно відбуватись. Думаю варто не згідним з цим прийти під місце вандалізму та заявити вимогу припинення вандалізму в столиці.
Микола 11.12.2013, 20:49
Вирішив для себе що на майдан ні ногою після того як ці вандали звалили пам"ятник Леніну. Не особо мені він подобався, але не так це повинно відбуватись. Думаю варто не згідним з цим прийти під місце вандалізму та заявити вимогу припинення вандалізму в столиці.
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.