Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Главі регламентного комітету хочеться "развєсті, как котят", на закритому засіданні ВР

12 грудня 2013, 11:39

Написати коментар 0      Версія для друку 

Депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко виступає за проведення закритого засідання Верховної Ради для врегулювання ситуації в Україні.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "День".

"Я намагаюся пояснити своїм колегам - давайте зберемо позачергову сесію Верховної Ради. Нехай вона проходить у закритому режимі: без ЗМІ, без помічників, запрошених", - зазначив він.

На думку глави регламентного комітету Ради, рішення питання в парламенті логічно, так як там представлені всі політичні сили.

"І будемо сидіти стільки, скільки знадобиться, щоб знайти вихід із ситуації", - підкреслив депутат.

Також Макеєнко засуджує вимогу опозиції провести дострокові вибори президента і Ради.

"...Одна зі сторін хоче прискорити 2015 рік. А ми говоримо, що календар є календар. З порядку денного також потрібно зняти перевибори Верховної Ради... Коли ці вибори мають відбутися, за якою системою? А що потім?", - обурений Макеєнко.

На питання про те, звідки виходить джерело ескалації конфлікту, Макеєнко відповів, що як тільки в країні починає стабілізуватися ситуація, відразу ж активізуються зовнішні сили.

Опозиція відмовляється від участі в круглому столі з президентом Віктором Януковичем до виконання ним вимог мітингуючих проти влади на Майдані Незалежності в Києві.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.