Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Глава МЗС Польщі: кожна ніч для України може стати вирішальною

12 грудня 2013, 15:23

Написати коментар 0      Версія для друку 

Влада України має якнайшвидше піти на діалог із суспільством, бо країні загрожує серйозна фінансова криза.

Про це заявив глава МЗС Польщі Радослав Сікорські в ефірі TVP Info.

«Кожна ніч може стати вирішальною, бо кожної ночі можна зробити помилку. Те ж, що президент Янукович декларує, що буде справжній круглий стіл – з опозицією, а не лише зі своїми прихильниками – якби це відбулось, то це було б рухом у правильному напрямку», - заявив Сікорський.

За його словами, з виходом із кризи Україні слід поквапитись.

«Україні слід поквапитися, бо тануть валютні резерви і їй загрожує серйозна фінансова криза. Не знаю, чи цього разу час грає на користь президента Януковича», - пояснив польський дипломат.

За його оцінками, в України є «від кількох, до кільканадцяти тижнів».

Сікорські думає, що Януковичу не обов'язково треба «піддаватися» Майдану, бо він ще може зробити те, чого хоче суспільство.

«А воно хоче реформ, боротьби з корупцією, Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Європа готова Україні допомогти здійснити ті реформи, дякуючи яким розблокується багатомільярдні кредити МВФ», - заявив Сікорські.

На його думку, говорити про санкції проти української влади е «передчасно».

«Ще не були зроблені незворотні кроки. У рукаві ми мусимо тримати припаси для можливої ескалації. Проте, в України ще є дорога повороту на шлях реформ до Європи», - пояснив глава МЗС.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.