Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Єврокомісію закликали подумати, як захистити Україну від тиску Росії

12 грудня 2013, 16:34

Написати коментар 0      Версія для друку 

Європейський парламент закликає Єврокомісію розглянути можливі «контрзаходи» у випадку економічного тиску з боку Росії.

Про це говориться в резолюції Європейського парламенту, яка була проголосована в четвер у Страсбурзі в ході пленарного засідання ЄП.

У частині резолюції, яка стосується російського тиску, Європарламент знову заявив про «свій категоричний осуд неприйнятного політичного й економічного тиску, у комбінації з загрозами торговельних санкцій, які Росія чинить на Україну».

У цьому зв'язку ЄП закликає ЄС і його держави-члени «говорити з Росією єдиним голосом, розробити й впровадити політику адекватної реакції на ці інструменти й заходи, які Росія використовує проти східних партнерів».

При цьому в резолюції вказується, що Угода про асоціацію є питанням «строгої двосторонньої стурбованості між двома сторонами, і рішуче відкидає будь-яку пропозицію по залучення до цього процесу третьої сторони».

Крім того, «(ЄП) закликає Комісію розглянути можливі контрзаходи, які ЄС може ввести у випадку порушення Росією правил торгівлі СОТ для недальновидних політичних цілей».

«(ЄП) підкреслює той факт, що політичний авторитет Союзу має бути в змозі реагувати, коли він або його країни-партнери попадають під політичний і економічний тиск», - говориться в резолюції.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.