Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Опозиція піде до Януковича застерегти від застосування сили на Майдані

13 грудня 2013, 14:11

Написати коментар 3      Версія для друку 

Опозиція піде на кругли стіл за участю президента Віктора Януковича, щоб ще раз нагадати владі свої вимоги і попередити про неможливість використання силового сценарію.

Про це заявили лідери опозиції зі сцени на Майдані незалежності.

Лідер «Свободи» Олег Тягнибок також заявив, що «наші вимоги залишаються незмінними».

«Ми підемо і попередимо їх про неможливість використання силового сценарію», - додав він.

«Ми ідемо, для того, щоб покласти на стіл і озвучити очі-в-очі ваші вимоги, і попередити – не дай бог, буде військовий майдан. Отоді начувайтеся, тоді ми людей, як то кажуть, у мирних рамках не зможемо тримати», - звернувся до Майдану Тягнибок.

Лідер УДАРу Віталій Кличко нагадав, що у Майдану є чіткі вимоги для того, щоб почати розмову про вихід із політичної кризи - «випустити всіх політичних в’язнів, які були затримані; покарати тих, хто приймав участь у побитті студентів; відставка уряду».

«Після цього ми готові сідати і говорити, як ми можемо вийти із політичної кризи», - запевнив політик.

У свою чергу лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк додав, що «план Януковича наступний - залити кров’ю Майдан; утворити диктатуру в країні; залишитись єдиним авторитарним лідером; пересаджати всіх, кого він може і продати Україну Росії».

«Ми йдемо передати Януковичу - ми будемо стояти і боротись до нашої спільної української перемоги», - додав він.

Опозиціонери пообіцяли після круглого столу із Януковичем прийти на Майдан і відзвітувати.

Українська правда

VND 13.12.2013, 14:30
Я не большой знаток Библии. Но, если не ошибаюсь, Понтий Пилат распял Христа в угоду толпе. Власть толпы- опасная вещь. Центр моего города оккупировали представители не всей Украины, а далеко не лучшая часть народа. А не дай боже те, у кого иная точка зрения, а их большинство, захотят ответить адекватно...
НАРОД 13.12.2013, 14:26
Всем мужикам и парням нужно ехать в Киев. Против массы людей они ничего не смогут сделать. Бандитов и банду ригоанальних паразитов нужно уничтожить.
ddd 13.12.2013, 14:24
Ну точно как в хитовом анекдоте: Ваши требования? Ну перекрасить Кабмин и выпустить ту что сформулирует наши требования.
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.