Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович наказав Азарову пояснити причини тайм-ауту з ЄС

13 грудня 2013, 15:35

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович запевняє, що його команда не відмовлялася від курсу на євроінтеграцію.

«Ми налаштовані на євроінтеграцію і прагнемо реформ у Україні», - заявив президент на круглому столі з різними політичними силами, скликаному для вирішення політичної кризи.

«Ми не відмовлялися і не відмовляємося від європейської інтеграції. Ми йшли і будемо йти шляхом реформ, які будуть наближати нас до критеріїв Європи. Ми хочемо модернізувати нашу країну. І ми цю роботу почали виконати з початку 2010 року», - запевнив Янукович.

«Ми будемо іти цим шляхом», - пообіцяв укотре президент.

За його словами, в інформаційному просторі був «недолік» - і його треба компенсувати.

«Негайно Кабінет міністрів повинен надати всі роз’яснення. Які мінуси має угода (з ЄС), чому ми зробили перерву, тайм-аут взяли, і до чого ми будемо прагнути», - заявив Янукович.

Як відомо, 21 листопада Кабінет міністрів ухвалив рішення призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Тоді ж почалися протести громадськості проти цього рішення і за євроінтеграцію.

Однак 29 листопада Янукович усе одно не підписав цю угоду на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі.

Після цього мітинги не припинилися, в ніч на 30 листопада мирну демонстрацію у центрі Києва жорстоко розігнали, через що протести стали масовими і переросли у так званий «Євромайдан», який вимагає тепер, зокрема, відставки уряду та чинного президента.

«Українська правда»

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.