Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Опозиція закликала владу вберегти Україну від громадянської війни

13 грудня 2013, 15:56

Написати коментар 2      Версія для друку 

В опозиції закликають владу уберегти Україну від громадянського протистояння.

Про це заявив лідер Батьківщини Арсеній Яценюк.

«Ми звертаємося до усіх – ми стоїмо на критичній межі, але ще є шанс врятувати Україну і вийти з цієї неймовірно важкої ситуації», - сказав він.

За його словами, люди виходять на Майдан не за політиків, а через відчуття власної гідності у зв’язку з побиттям мирних демонстрантів.

«Зараз мова не йде про те, що хтось бореться за владу. Мова йде про те, чи принесемо ми українцям відчуття справедливості», - зазначив Яценюк.

За його словами, діалог потрібно починати з покарання тих, хто віддавав та виконував накази про побиття людей, а також амністування усіх затриманих протестувальників.

«Ми знаємо про ваші плани. Розженете один майдан – з'явиться інший. Ми знаємо, що є плани пересадити опозиційних лідерів. Пересадите одних – з'являться інші. Ми знаємо, що є план почати провокації – але у нас мирна демонстрація, і останні три тижні показують, що ми не піддаємося на провокації», - наголосив Яценюк.

«І головне – сценарій написаний не в Україні, авторами цього сценарію є люди, які не бажають добра Україні. Це люди, які мають свої амбіції. Вони мають на меті поглинути Україну і втягнути її в громадянський конфлікт, щоб взагалі забути про незалежну Україну», - зазначив він.

У свою чергу лідер «Свободи» Олег Тягнибок озвучив вимоги Євромайдану до влади щодо звільнення затриманих, покарання винних у розгоні і відставки уряду.

Українська правда

Гость 13.12.2013, 16:05
Элементарные расчеты дают теор. предел 300тыс при полностью заполненном от начала до конца Крещатике.
Если даже на митинг приходило 100 тыс, в чем я сильно сомневаюсь, то это всего навсего 0,19% населения Украины.
И эти 0,19% пытаются решить судьбу всей Украины?
Может все же референдум стоит провести. Статья 72. Конституции Украины.

Юрий 13.12.2013, 16:01
Присоединяйся! подписывайся за арест айданутых лидеров https://secure.avaaz.org/ru/petition/Pre
dsedatelm_Sluzhby_bezopasnosti_Ukrainy_Y
akimenko_AG_Otkryt_ugolovnye_dela_na_lid
erov_ukrainskoy_oppozicii_Klichko_Yac/?a
nmFygb
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.