Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Арбузов запевнив, що Україна робить все можливе для найшвидшого підписання асоціації з ЄС

13 грудня 2013, 22:15

Написати коментар 0      Версія для друку 

Україна і Європейський союз ведуть інтенсивні консультації для підписання Угоди про асоціацію найближчим часом - заявив в інтерв'ю телеканалу «Euro News» перший віце -прем'єр- міністр Сергій Арбузов за підсумками переговорів з єврокомісаром Штефаном Фюле.

«Головний результат це те, що зараз очевидно, що ніякої паузи в переговорах немає, переговори йдуть успішно, дуже тривалі переговори ми мали сьогодні - більше 3 -х годин, встигли обговорити максимум питань, виробити конкретні заходи, про що ми сьогодні заявили з Штефаном Фюле на спільній прес -конференції» , - сказав Арбузов.

За його словами, зараз сторони опрацьовують дорожню карту, яка визначить взаємні зобов'язання сторін у процесі підписання асоціації, встановить чіткі терміни виконання необхідних кроків.

«Це якийсь документ, робочий документ, який ми створюємо, який буде крок за кроком характеризувати шлях наших переговорів. Дорожня карта покаже в термінах, в графіках, конкретних діях, коли ми прийдемо до підписання» , - пояснив перший віце -прем'єр додавши, що задоволений конструктивним діалогом, який зараз відбувається між Україною та ЄС: «Це діалог, на який ми розраховували, я дуже радий нашій зустрічі, я думаю, обидві сторони тепер бачать, куди рухатися і яка мета».

РБК-Україна

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.