Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Лукаш: за розгін Євромайдану відповідатимуть три високопосадовця


14 грудня 2013, 09:28

Написати коментар 4      Версія для друку 

Міністр юстиції Олена Лукаш заявила, що трьом високопосадовцям незабаром висунуть звинуваченні у скоєнні злочинів, пов'язаних із розгоном 30 листопада мирного мітингу на Майдані Незалежності.

Про це вона повідомила в ефірі Шустер LIVE.

«Найближчим часом три високопосадовця отримають відповідні процесуальні документи та відповідний процесуальний статус, звинувачуватимуться у скоєнні цього злочину», - заявила Лукаш, не уточнивши ні імена, ні посади цих осіб.

Вона також вважає, що правоохоронці мають розслідувати заклики до повалення конституційного ладу в Україні.

Як відомо, раніше президент України Віктор Янукович заявляв, що безпосереднє відношення до прийняття рішення про розгін студентського мітингу в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності мали троє осіб, які у той день знаходилися неподалік місця події. Імен глава держави не назвав.

Українська правда

саша 14.12.2013, 20:54
а министр юстиции в том списке есть???
день 14.12.2013, 13:18
мельник, затем корчинский. Скоро добавятся ещё трое силовиков каторые будут в бегах. И это всё благодаря лукаш и януковичу покравителям преступников!
Вик 14.12.2013, 09:44
Наверное это - Юлия, Владимировна и Тимошенко...
Переглянути всі 4      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.