Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Кравчук вимагає звільнити тих, хто перешкоджав транслювати «круглий стіл»

14 грудня 2013, 10:58

Написати коментар 0      Версія для друку 

Перший президент України Леонід Кравчук закликав владу звільнити тих, хто перешкоджав трансляцї в прямому ефірі телебачення «круглий стіл» «Об’єднаємо Україну».

Про це він заявив в ефірі Шустер LIVE.

Як відомо, «круглий стіл», який відбувся у п'ятницю і в якому брали участь, зокрема, президент України Віктор Янукович та лідери опозиції, не транслювався в ефірі жодного загальнонаціонального телеканалу.

Спочатку трансляцію в Інтернет вдалося вести Громадському телебаченню, однак пізніше почали глушити мобільний звязок і інтернет.

«Я організатор «круглого столу». Це дійсно неподобство, коли відключили… це неподобство, коли ліва не знає, що робить права», - заявив Кравчук.

«Я попросив дати точну інформацію, хто, з чиєї подачі це зроблено. Якщо нам не дадуть такої інформації, на наступному «круглому столі» я скажу… Оскільки «круглий стіл» – це демократична структура, відкрита демократична», - зазначив перший президент.

«Якщо з нею граються і хочуть зробити закритою, перешкоджаючи засобам масової інформації подавати те, що робиться, а робилося там дуже інтелігентно і відповідально… Значить, Юра (Юрій Мірошниченко, представник президента у ВР), скажіть своїм... Олено (Олена Лукаш, міністр юстиції), скажіть своїм, я не знаю, кому. Ви можете дізнатися», - додав Кравчук.

«Скажіть, хто це робить, назвіть їх, і щоб завтра їх не було на службі», - закликав політик.

У свою чергу Лукаш заявила, що не знає, хто дав наказ завадити трансляції, а Мірошниченко погодився з Кравчуком, що учасникам «круглого столу» не було, що приховувати.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.