Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Яценюк: у опозиції є план «Б»

15 грудня 2013, 09:49

Написати коментар 7      Версія для друку 

Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявляє, що опозиція має план «Б» стосовно того, як провести дострокові президентські та парламентські вибори.

Про це він заявив в інтерв'ю BBC після «круглого столу» із президентом та урядовцями.

«Ми повернемося до старої конституції України, яка є не президентською, а парламентсько-президентською республікою, і в цьому випадку, якщо ми зможемо повернути колишню конституцію, ми зможемо провести президентські вибори на п’ять місяців раніше», - cказав він.

«Отже, план існує, єдине питання полягає у тому, як його реалізувати. І це доволі складне завдання», - додав опозиціонер.

Він також заявив, що опозиція не допустила воєнного перевороту в країні.

«Ми зуміли не допустити воєнного перевороту та запровадження надзвичайного стану, введення якого прагнув Янукович. Адже ми були переконані, що до 17 грудня, коли Янукович має відбути до Москви, президент та його адміністрація спробує ввести в країні воєнне положення і навіть заарештувати лідерів опозиції», - нгалосив Яценюк.

«Завдяки - не можу назвати це діалогом – зустрічі із президентом сьогодні нам вдалося відтермінувати цей сценарій», - додав політик.

Українська правда

ВВС 15.12.2013, 10:23
"Шеф, всё пропало! Клиент - уезжает, гипс- снимают!"
Александр 15.12.2013, 10:19
Пора этому паразиту, демагогу и провокатору уже применять план "Уе..." и поскорей уе....ть(смываться) на дежурном самолете, иначе быстро окажется рядом со своей любимой подельницей, о чем он, кстати, уже испуганно кричит на своем майдане! Знает, собака, ...!
упа 15.12.2013, 10:08
грабай награбоване.
Переглянути всі 7      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.