Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Сенат США схвалить резолюцію по Україні - швидко й одноголосно, - МакКейн

15 грудня 2013, 10:36

Написати коментар 4      Версія для друку 

Резолюція, подана на розгляд Сенату США про санкції щодо осіб, причетних до насильства на мирних акціях в Україні «буде схвалена – швидко і одноголосно».

Про це в інтерв'ю Українській правді заявив сенатор США Джон МакКейн.

«Резолюція закликає поважати право людей у ненасильницький спосіб виражати свої погляди. Ми підтримаємо їхні зусилля у напрямку демократії. І якщо уряд практикуватиме й надалі репресії, мають бути розглянуті санкції – проти осіб та організацій, які завинять у злочинах проти людяності, які порушують права людини», - зазначив один з авторів резолюції, поданої на розгляд Сенату США.

Говорячи про те, які шанси має резолюція на схвалення, він запевнив: «Вона буде схвалена – швидко і одноголосно».

Інтерв'ю з сенатором читайте у неділю на сайті «Українська правда».

Українська правда

Сереге из Ялты 15.12.2013, 10:54
Серый, да ты прям, настоящий Мюнхаузен Нашего Времени!!! Так держать! Сильнее тяни себя за кудри, только кобылу к колокольне не привязывай!
Сергей из Ялты 15.12.2013, 10:48
Я лично объявляю войну США, если только сегодня же их власть не запретит Маккейну и прочей мрази шататься по Майдану и вмешиваться в дела нашей страны! Срок моего ультиматума - до 16.00, 15 декабря 2013 года.
Андрей 15.12.2013, 10:48
А вот и реальные демократизаторы!!!! У вас нет демократии? Тогда мы идем к вам!!!
Переглянути всі 4      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.