Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Захарченка обурило прохання посла ЄС не штурмувати будівлю КМДА

15 грудня 2013, 10:58

Написати коментар 10      Версія для друку 

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко здивований проханням посла Європейського Союзу Яна Томбінського не штурмувати будівлю Київської міської державної адміністрації, в якій знаходяться мітингувальники.

Про це міністр сказав на нараді в МВС 14 грудня, повідомляє Українська правда.

«Кажу йому: Пане Томбінський, для мене незрозуміла ця річ, яка відбувається! Є радикали, які спровокували працівників міліції на активні дії... і ви їх зараз захищаєте, і кажете, що ми не повинні йти штурмом на ці будівлі... це не прикрашає ні Вас, ні весь Майдан. Що відбувається?! Я не почув від нього відповіді», - коротко переповів свою розмову з послом Захарченко.

Глава МВС заявив, що міліція почала спробу зачистки Евромайдана і будівлі КМДА лише після того, як судовий виконавець зачитав відповідну постанову суду.

При цьому, за словами міністра, в момент оголошення судової постанови мітингувальники бризнули в обличчя державному виконавцю газом з балончика. Захарченко заявив, що вже відкрито кримінальне провадження за цим фактом.

Також міністр в черговий раз звинуватив ЗМІ в тому, що вони однобоко висвітлюють дії міліції і роблять це навмисно з метою очорнити правоохоронців.

Як повідомлялося, вранці 11 грудня значні сили Внутрішніх військ та спецпідрозділу «Беркут» намагалися штурмом взяти будівлю КМДА, але мітингувальникам вдалося відбити цю атаку.

Представництво ЄС в Україні нагадує українській владі про недопущення застосування сили проти мирних демонстрантів.

Ветера 15.12.2013, 11:23
Видно, что министр Захарченко упивается властью. Ему только "штурмувати". Хочет славы, крови, страданий людских. Таких людей нельзя допускать к власти однозначно. А если они уже у власти, да еще руководят силовым ведомством,- то это беда, что мы и авидим сейчас.
киев 15.12.2013, 11:18
эти регионалы тупые боровы.если даже Меркель прослушивали то у вас захарченко даже ваши подлые мыслишки читают.И вообще вам народ написал куда вам выходить,назад вы все пути себе отрезали.адью.
Остап 15.12.2013, 11:15
Кам'яний довбойоб!
Переглянути всі 10      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.