Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

ЦВК заявляє, що довибори проходять по закону. Спостерігачі вже зафіксували порушення

15 грудня 2013, 11:35

Написати коментар 0      Версія для друку 

На усіх 648 виборчих дільницях, створених у 5 округах, де відбуваються довибори народних депутатів, голосування розпочалося вчасно, дільничні комісії працюють відповідно до закону

Про це заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За його словами, окремі затримки початку голосування були «поодинокими, становили лише кілька хвилин і мали технічний характер».

«Вочевидь, що такі затримки не будуть мати суттєвого значення для процедури голосування в цілому», - зазначив голова ЦВК.

Також Охендовський зазначив, що інформація про будь-які надзвичайні події на виборчих дільницях до ЦВК не надходила.

Разом з тим спостерігачі ГО ОПОРА та Комітету виборців України заявляють про певні порушення на дільницях.

Так, спостерігачі заявляють про незаконне розміщення передвиборчої агітаційної продукції кандидатів у депутати Руслана Бадаєва та Юрія Кармазіна на стовпах у селищі Гребінки у 94-му окрузі.

Як зазначають спостерігачі, також на окрузі « біля Обухівських ДВК №№321335, 321331 та 321332 гуртуються молодики «тітушкової» зовнішності, які прикривають осіб зі списками».

«Ті в свою чергу контролюють «десятників», які приводять на дільниці людей для скуповування голосів», - зазначив активіст Владлен Сергієнко.

На окрузі у Первомайську (132) в Арбузинському районі кілька дільниць відкрилися без кворуму, присутні були лише по 8 осіб з 10 необхідних.

Окрім того повідомляється, що біля ОВК №132 скупчилося чимало молодиків «тітушкуватого» вигляду у відповідно спортивному одязі», неподалік від «приймальні» депутата-регіонала Юрія Гержова, де напередодні «тітушки» заблокували трьох нардепів від опозиції.

На окрузі №197 на територію дільничної виборчої комісії №710890 у Каневі не пустили журналістів 5 каналу, мотивуючи відсутністю паспортів.

Також раніше з'явилися повідомлення, що на столичному окрузі №223 депутатів та журналістів не пускали до приміщення ОВК.

Окрім того на ДВК №800996 голосування розпочалось із запізненням на 20 хв.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.