Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Євромайдан вимагає від Януковича не тягнути Україну в Митний союз

15 грудня 2013, 15:34

Написати коментар 1      Версія для друку 

Учасники мітингу на Майдані Незалежності в Києві вимагали не підписувати угоду про вступ України до Митного союзу в ході візиту до Москви 17 грудня.

«Ми рішуче застерігаємо Януковича від спроби повернути нас у минуле, і категорично забороняємо йому підписувати угоду про приєднання до Митного союзу», - йдеться в тексті резолюції, яку зачитав народний депутат фракції «Батьківщина», екс-глава МЗС Борис Тарасюк зі сцени на Майдані незалежності в неділю, 15 грудня.

Учасники мітингу зустріли резолюцію оваціями.

У тексті резолюції наголошується, що Митний Союз - це не тільки відсутність демократичних виборів, а й замовні суди, політичні репресії, нескінченна корупція, «совкова» економіка і низький рівень життя. Крім того, в документі наголошується, що МС - це «суспільство вічних президентів», чим і є привабливим для Януковича.

Крім того, в резолюції наголошується, що МС «створений в інтересах лише однієї країни - Росії». «Україна більше не буде губернією Російської Імперії, вона буде членом ЄС», - йдеться в тексті документа.

Присутні проголосували «за» підняттям рук.

На 18:00 17 грудня, дату можливого підписання угоди, Майдан постановляє зібрати чергове віче, щоб люди могли своєю присутністю не дозволити підписати документ про вступ до МС.

Дзеркало тижня

гость 16.12.2013, 13:30
Даже если на майдане миллион стоит,это не дает право майданам решать судьбу Украины.Проведите референдум,в чем проблема?
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.