Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Тягнибок обіцяє владі війну

16 грудня 2013, 13:59

Написати коментар 0      Версія для друку 

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок вважає, що влада не має наміру вирішувати політичну кризу мирним шляхом, про що свідчить фальсифікація виборів на п’яти округах.

Про це він заявив, виступаючи на мітингу на майдані Незалежності в понеділок.

"Ми не визнаємо цих виборів і розуміємо, що влада не має наміру мирно врегулювати цей процес, а всі круглі столи - це фікція", - сказав він.

"Влада хоче війни, й вона її отримає, але вона її не виграє", - наголосив Тягнибок.

Крім того, він переконаний, що якщо Віктор Янукович під час свого візиту до Росії підпише якісь важливі документи, що суперечать волі українського народу, то це стане останньою краплею, яка переповнить чашу терпіння.

"Я хочу вас налаштувати на дуже серйозну боротьбу", - сказав політик.

Про фальсифікацію виборів у п’яти мажоритарних округах, що відбулися в неділю, і має намір вимагати порушення відповідного кримінального провадження, повідомляється на сайті "Батьківщини" в понеділок.

"Ми вимагатимемо порушення кримінального провадження, тому що вибори сфальсифіковані. Те, що сталося вночі на виборчих дільницях, - свавілля, підробка. І так вони хочуть проводити президентські вибори", - заявив голова політради ВО "Батьківщина" та парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

За його словами, "влада пішла на наступний етап загострення". Яценюк також наголосив, що ці вибори потрібно відстояти: "Ми вимагатимемо і від ЦВК, і від Генпрокуратури дій".

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.