Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

13 «регіоналів» пропонують для виходу з кризи залучати європейських політиків

16 грудня 2013, 15:57

Написати коментар 0      Версія для друку 

13 депутатів від фракції Партії регіонів пропонують для виходу з кризи створити в парламенті групу за участю європейських політиків.

З цією пропозицією вони звернулися до спікера ВР Володимиру Рибаку, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Пропонуємо обговорити на засіданні під Вашим керівництвом питання створення постійно діючої групи з представників різних фракцій із залученням представників Європарламенту, парламентаріїв інших країн, представників посольств і так далі», - йдеться у зверненні.

Група, за пропозицією депутатів, мала б можливість терміново отримувати інформацію від посадових осіб, органів виконавчої влади, правоохоронних органів, делегованих представників МВС, СБУ, РНБО і внутрішніх військ.

Все це - «з метою громадського, парламентського та міжнародного контролю за прийняттям законних, прозорих, зрозумілих правових та управлінських рішень з підтримки правопорядку та конституційного ладу в Україні», - йдеться в тексті звернення.

У документі наголошується, що в сформованій ситуації Верховна Рада «повинна шляхом використання парламентських засобів та інструментів стати запобіжником подальшої ескалації конфлікту на вулиці, який може мати тяжкі наслідки як для кожного громадянина, так і для держави».

«Першочерговим питанням є недопущення силового протистояння і кровопролиття, застосування правоохоронних органів та спецпідрозділів для розгону і тиску на громадян».

«Використання правоохоронної системи та інших «воєнізованих» груп і формувань, «воєнізованих» громадських організацій у політичній боротьбі», - підкреслюється у зверненні.

Під документом поставили свої підписи 13 депутатів - членів фракції Партії регіонів: Яків Табачник, Іван Мирний, Микола Джига, Артем Щербань, Олександр Зац, Андрій Деркач, Григорій Смітюх, Анна Герман, Євген Геллер, Віталій Калюжний, Микола Рудьковський, Вадим Колесніченко та Олександр Бобков.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.