Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Арбузов розповів, за яких умов Україна підпише УА з ЄС

16 грудня 2013, 18:01

Написати коментар 0      Версія для друку 

Загальне завдання парламенту і уряду - не допустити спаду в економіці та погіршення рівня життя громадян. Україна повинна увійти на рівних у "вагову категорію" країн ЄС, заявив в ході погоджувальної ради у Верховній Раді України перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов.

"Зараз наша основна мета - реалізація заходів щодо активізації економіки, поліпшення інвестиційного і податкового клімату, приведення законодавчого поля у відповідність з європейськими стандартами. Тільки таким чином ми зможемо увійти на рівних у "вагову категорію" країн Євросоюзу", - сказав він.

Арбузов зазначив, що сьогодні спільне завдання - і парламенту, і уряду - не допустити спаду в економіці та погіршення рівня життя громадян.

У зв'язку з цим представник уряду уточнив, що влада повинна привести в дію всі компенсаторні механізми, щоб рух вперед не привів країну до прірви.

Перший віце-прем'єр-міністр звернув увагу, що з понад 80 законопроектів, які парламент повинен розглянути на цьому пленарному тижні, майже половина - урядові.

Він також підкреслив, що уряд готовий до конструктивної критики, якщо вона проходить через призму інтересів держави, економіки і громадян.

РБК-Україна

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.