Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Колесніченко скаржиться, що його висаджують з таксі, коли впізнають

17 грудня 2013, 11:51

Написати коментар 7      Версія для друку 

Прем'єр Микола Азаров готовий ініціювати кадрові ротації в уряді наприкінці січня 2014 року.

Про це повідомляють джерела Української правди з посиланням на слова Азарова, сказані в ході зустрічі з фракцією Партії регіонів в понеділок.

За словами джерел, Азаров зазнав нищівної критики з боку однопартійців за корупцію.

"Один з присутніх депутатів прямо сказав – ЄвроМайдан зібрався не тому, що уряд відмовився підписувати угоду з ЄС, а тому що бізнес втомився від поборів, а без грошей в суді неможливо ухвалити жодне рішення", - зазначив співрозмовник Української правди.

На це Азаров відповів, що головною проблемою зараз є ухвалення бюджету на 2014 рік та розв'язати ситуацію з Майданом. "З кадровими висновками по уряду візьмемо паузу до кінця січня", - цитує Азарова співрозмовник Української правди.

За словами джерела, депутати скаржилися Азарова, що змушені віддуватися за корупцію в уряді.

"Я не хочу, щоб мене називали бандитом. Крадуть на горі, а ми повинні ходити на телеефіри та віддуватися", - цитує джерело регіонала Григорія Смітюха.

Також наболілим поділився і регіонал Вадим Колесніченко. "Мене висаджують з таксі, коли впізнають, хто я такий", - з посиланням на Колесніченка повідомляє джерело
Української правди.

Драйвер 17.12.2013, 12:35
Величайший респект таксистам! Это пример того, как надо поступать с этой организованной преступной группировкой, маскирующейся под политическую партию.
ДЕРЕГА ЯРОСЛАВ 17.12.2013, 12:24
ПР їхні всі обличчя подібні між собою: шарікови і швондєри всі підряд! дорвалися до корита і крадуть все, бандит є бандит! головні бандити АХМЕТОВ КОЛОМОЙСЬКИЙ ФІРТАШ ПІНЧУК вони фінансують ПР
ДЕРЕГА ЯРОСЛАВ 17.12.2013, 12:23
ПР їхні всі обличчя подібні між собою: шарікови і швондєри всі підряд! дорвалися до корита і крадуть все, бандит є бандит! головні бандити АХМЕТОВ КОЛОМОЙСЬКИЙ ФІРТАШ ПІНЧУК вони фінансують ПР
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.