Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Опозиція вирішила тримати в секреті від влади свої подальші дії

17 грудня 2013, 16:35

Написати коментар 0      Версія для друку 

Об'єднана опозиція не озвучує план подальших дій в рамках масштабної акції протесту Євромайдан, щоб його не підслухала влада.

Про це у вівторок, 17 грудня, на брифінгу у Будинку профспілок заявив голова фракції «Свобода» Олег Тягнибок.

«Щоразу, як тільки ми коментували, що ми збираємося робити, завжди влада, автоматично, отримуючи інформацію зі ЗМІ, або незаконно слухаючи наші розмови, або внутрішні зустрічі, знаходила можливість запобігати таким діям», - сказав він.

При цьому він підкреслив, що якщо під час сьогоднішнього візиту до Москви президента Віктора Януковича буде підписано документи, які суперечать інтересам українського народу, то «ситуація буде ще більше радикалізуватися». «Влада повинна знати, що народ рішуче налаштований», - попередив депутат.

Також Тягнибок зазначив, що невдоволення ситуацією, що склалася у країні, назріває в Партії регіонів, в українській армії і силових структурах, зокрема, у підрозділах «Беркут». «Дуже велике невдоволення є в середовищі силових структур, а саме, підрозділів «Беркут», - повідомив він, нагадавши при цьому, що українці вимагають повного розпуску і переформатування спецпідрозділів.

Опозиціонер також не виключає, що незабаром незадоволені правоохоронці «будуть давати сигнали» чинній владі.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.