Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров дає «зелене світло» для підписання 5 угод з Євросоюзом

18 грудня 2013, 14:32

Написати коментар 1      Версія для друку 

Уряд дає «зелене світло» для підписання п'яти угод між Україною і Євросоюзом.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров на засіданні Кабміну у середу.

За його словами, уряд у плановому режимі продовжить системну роботу з європейською інтеграцією.

«Уряд дає «зелене світло» для підписання п'яти угод між урядом України і ЄС, в тому числі Рамкової угоди про підтримку угод між Україною та ЄС, спрямованих на запровадження інституційних реформ у рамках програми «Східне партнерство»«, - сказав Азаров.

Також це буде програма «Місцевий розвиток», орієнтована на громадськість, програма підтримки України щодо управління міграційними процесами та надання притулку, щорічні програми співробітництва ЄС з Україною щодо дій з ядерної безпеки.

Серед «практичних кроків по співробітництву» з ЄС прем'єр також назвав продовження підтримки реалізації Енергетичної стратегії України.

За словами Азарова, «таку кропітку роботу урядових структур в умовах постійно зростаючої глобальної конкуренції не замінять ніякі майданні гасла і резолюції».

Українська правда

сеня 18.12.2013, 17:20
елка а кто с тобой будет что-то подписывать ворюга-бизнесмен-чиновник в одно лицо одновременно-нонсонс.
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.