Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В ПР кажуть, що опозиція пропонує мільйон за відставку уряду

19 грудня 2013, 10:44

Написати коментар 10      Версія для друку 

Народний депутат України від ПР Олег Царьов в ефірі телеканалу “ТВі ” заявив, що “сьогодні опозиція пропонує нефракційним депутатам гроші за те, щоб вони підтримали відставку уряду, при чому суми йдуть в мільйонах євро”, передає УНН.

Депутат попередив опозиціонерів “якщо ви почнете маніпулювати зі списками за відставку Володимира Рибака і підкладати їх під відставку Кабінету Міністрів і те ж саме робити в питаннях зміни державної структури з президентською на парламентську — то це кримінальна відповідальність”.

Andi 19.12.2013, 13:07
Фамилии "предлагающих" - в студию! Когда год назад депутат Забзалюк рассказал о попытке подкупа и ДОКАЗАЛ свои слова и фамилией "дающего" и деньгами (200 000 у.е.), что-то Царев не торопился высказываться об уголовной ответственности. Сначала орали - врет!, а потом начали орать - "отодай бабло, гад!" Так там известно и кто давал и сколько и за что. А тут - ляпнул - а вы отмывайтесь!
Колян 19.12.2013, 13:04
Підтримую. Скинутись потрібно всією країною і гнати цю вдаду далеко
водяной 19.12.2013, 13:03
Жаба давит.Провокашке не предложили денег.
Переглянути всі 10      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.