Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Пшонка досі не знає, хто віддав наказ розігнати Євромайдан

20 грудня 2013, 15:39

Написати коментар 1      Версія для друку 

Генпрокурор Віктор Пшонка каже, що слідство ще не встановило, хто віддав наказ про силові дії «Беркту» в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання депутатів у Верховній Раді.

Опозиція зауважила, що для того, щоб зрозуміти, хто може віддавати накази правоохоронцям і внутрішнім військам діяти в такій ситуації діяти, потрібно лише підняти нормативні документи.

В опозиції також закликали Пшонку дати відповідь на те, «хто чинив опір за 500 метрів і за кілометр від Майдану» (як відомо, правоохоронці переслідували і завдавали тілесних ушкоджень активістам.

Генпрокурор відповів наступне:

«У слідства є відповіді. Але я не все можу говорити в цій залі, тому що в частині деяких слідчих матеріалів не треба поспішати».

Далі генпрокурор зазначив, що слідство не завершене.

«На сьогодні сказати конкретно прізвище і посадову особу, яка дала наказ і чи був це наказ на заподіяння того, що Беркут перевищив свою силу слідство сьогодні відповісти ще не може».

Стосовно записів, які передав слідству депутат Анатолій Гриценко, Пшонка зазначив:

«Це відноситься до радіомовлення внутрішніх війск і не відноситься до тих розмов, які були серед Беркуту».

За його словами, слідство вивчило всі радіорозмови «Беркуту»:

«Там немає ні єдиного слова в частині того щоб кимось із посадових осіб був виданий наказ. Але ми розуміємо з вами, що наказ може бути виданий не тільки в радіорозмові, а й іншим чином. Це зараз встановлюється слідством», - сказав Пшонка.

Українська правда

Дед из Донецка 21.12.2013, 09:11
Что за проблема?Вызвать командиров взводов и спросить: приказ от ротного был?Ответ:НЕБЫЛО! Выходи строится,суд ,лет 5-ть! Ответ :БЫЛ!Вызываем ротных и т.д!За день можно управится! А если кого то нужно отмазать то конечно времени нужно лет 10-ть!
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.