Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Опозиція пропонує урізати депутатам канікули

23 грудня 2013, 15:12

Написати коментар 0      Версія для друку 

Опозиційні депутати пропонують запровадити для Верховної Ради одні зимові канікули замість двох.

Про це повідомляє прес-служба депутата від «Батьківщини» Миколи Томенка.

З відповідною ініціативою звернулися до керівників парламентських фракцій депутати Микола Томенко, Ірина Геращенко та Юрій Дерев’янко.

В опозиції зазначають, що структура роботи українського парламенту зараз більше нагадує не європейську, а радянську модель.

Так, з 23 грудня 2013 року до 10 січня 2014 року, відповідно до порядку денного, народні депутати України мають працювати 23-27 грудня та з 6 по 10 січня у комітетах, комісіях і фракціях; а з 30 по 3 січня – з виборцями.

«Досить сумнівно, що парламентарі у новорічні свята будуть працювати з виборцями, а на Різдво – в комітетах і фракціях», – зауважує Томенко. Таким чином, створено де-факто канікули протягом 3 тижнів.

У зв’язку з цим народні депутати Томенко, Геращенко та Дерев’янко звертаються до з пропозицією внести зміни до Конституції, і з двох парламентських канікул зробити одні у період новорічно-різдвяних свят, як у всіх європейських парламентах.

«Для цього треба внести зміни до Конституції і у ст. 83 зафіксувати, що чергова сесія Верховної Ради починається не першого вівторка лютого, а другого вівторка січня», – зазначив Томенко.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.