Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

«Батьківщина»: Янукович затягує з підписанням закону про реабілітацію євромайданівців

23 грудня 2013, 15:44

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович затягує з підписанням закону про реабілітацію учасників Євромайдану.

Про це заявив депутат від Батьківщини Павло Петренко.

«Президент затягує підписання закону про недопущення переслідувань учасників мирних акцій. Цей закон звільняє від кримінального провадження усіх без виключення учасників мирного протесту», - наводить слова Петренка офіційний твіттер Батьківщини.

Він наголосив, що у свою чергу Прокуратура розгортає репресії, поки Янукович не підписав цей закон, хоча на Круглому столі він обіцяв амністувати учасників.

«Ми продовжимо захищати КОЖНОГО українця, який піддається політичному тиску. І наполягаємо на відповідальності силовиків», - наголосив Петренко.

Батьківщина також наводить телефон координаційного центру правового захисту, який працює цілодобово «і захистить у будь-якому регіоні України» - 044 220 1771.

Як відомо, закон був проголосований у четвер, 19 грудня.

За законом, після того, як голова ВР підписав закон і направив його до АП, президент протягом 15 днів має підписати закон, або відправити його на доопрацювання.

Спікер Рибак повідомив, що підписав і направив закон у п’ятницю.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.