Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Відставку Захарченка й Азарова підтримують більше половини українців, - опитування


25 грудня 2013, 16:30

Написати коментар 1      Версія для друку 

Більшість українців підтримує основні вимоги опозиції щодо відставки уряду Миколи Азарова та стосовно євроінтеграції України. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень «Соціс» та соціологічною групою «Рейтинг».

Зокрема, відставку міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка підтримують 53,3% опитаних, не підтримують - 30,8%. Не визначилися - 15,9%.

Відставку нинішнього уряду на чолі з Миколою Азаровим підтримують 50,9% опитаних, не підтримують - 37,9%. Не визначилися - 11,3%.

Проведення дострокових виборів президента України підтримують 46% опитаних, не підтримують - 42%. Не визначилися - 12%.

Проведення дострокових виборів до Верховної Ради України підтримують 46,1% опитаних, не підтримують - 40,8%. Не визначилися - 13,2%.

При цьому відповідальність за вирішення політичної кризи в Україні опитані покладають насамперед на президента (41,5%), громадянське суспільство (32,6%) та опозиційні партії (29,3%).

Ще 19,1% респондентів вказали, що головною рушійною силою для подолання політичної кризи повинні бути нові лідери, 17,3% - Верховна Рада України і 7% - журналісти, представники ЗМІ. Не визначилися з цього питання 10,4% опитаних.

Переважна більшість опитаних (72,6 %) підтримують ідею кругло столу і проведення переговорів між владою та опозицією для вирішення протиріч і політичної кризи в Україні. Не підтримують ідею переговорного процесу - 13,9%. Ще 13,4% - не визначилися.

Дослідження було проведено у період з 7 по 17 грудня. Всього було опитано 3200 респондентів у віці від 18 років у всіх регіонах України. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв'ю згідно з опитувальником за місцем проживання респондента. Статистична похибка вибірки не перевищує 1,8%.

Зазначимо, що за даними соцопитування, проведеного АПК «Перспектива» і ДЦ «Імідж-Контроль», якби президентські вибори в Україні проходили найближчої неділі, то за Віктора Януковича проголосували б 21% українців.

При цьому, на думку опитаних, сьогодні у другому турі президентських виборів в Україні перемогла б опозиція.

Дзеркало тижня

Гість 25.12.2013, 16:41
Досить вже брехати. Ніяких опитувань не проводилось. Кажіть, що
просто треба до корита опозиції . Масам, як завжди дістанеться лише
чавкання нової (якщо зможуть) влади.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.