Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Найвищою довірою українців серед політиків користуються Кличко та Порошенко, - опитування

25 грудня 2013, 17:27

Написати коментар 1      Версія для друку 

Найвищою довірою українців серед політиків на сьогодні користуються Віталій Кличко (УДАР), Петро Порошенко (позафракційний нардеп) і Арсеній Яценюк («Батьківщина»), свідчать результати дослідження Центру соціологічних та маркетингових досліджень «Соціс» і соціологічної групи «Рейтинг».

Так, згідно з даними дослідження, оприлюдненого в середу, Кличко тією чи іншою мірою довіряють 45,7%, Порошенку - 38,2%, а Яценюку - 36,1% опитаних.

Екс-прем'єру України Юлії Тимошенко швидше довіряють 32,4% респондентів, лідеру ВО «Свобода» Олегу Тягнибоку - 30,9%.

Президенту України Віктору Януковичу тією чи іншою мірою довіряє 27,3% опитаних, у той же час швидше не довіряють - майже 70%.

Разом з тим, до п'ятірки «лідерів» антидовіри, згідно з даними соціологів, увійшли лідер Компартії України Петро Симоненко (74,5%), Інна Богословська ( 73,3 %), яка вийшла з парламентської фракції Партії регіонів, прем'єр-міністр України Микола Азаров (72,7%), лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук (70,6%), позафракційний парламентарій Олег Ляшко (69,8%).

Дослідження проводилося в період 7-17 грудня поточного року , опитано 3200 респондентів старше 18 років у всіх регіонах країни. Статистична похибка - не більше 1,8 %.

Подробности

sy27 25.12.2013, 17:41
А вы продажные писаки все гранты госдепа отрабатываете
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.