Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Держлікслужба провалює вакцинацію в Україні, – «Свобода»


26 грудня 2013, 13:44

Написати коментар 0      Версія для друку 

Депутат від «Свободи» Святослав Ханенко відправив Раїсі Богатирьовій та Миколі Азарову запит про недбалі або корупційні діях Держлікслужби, які загрожують дитячими епідеміями в Україні.

Народний депутат від ВО «Свобода» Святослав Ханенко доправив Азарову та Богатирьовій запит про дії Держлікслужби з контролю якості вакцин в Україні. Мова в запиті йде про ситуацію, що склалася в області имунной безпеки нації, яка опинилася під загрозою з боку Державної служби України з лікарських засобів.

Як повідомляє народний депутат, з вересня 2012 року Держлікслужбою України було накладено 21 тимчасову заборону на використання вакцин. Ці заборони тривали значно довше, ніж необхідно для перевірки якості вакцин. За результатами перевірок всі заборони потім були зняті , що свідчить про марність їх накладення.

Наслідком проявленого Держлікслужбою та її керівництвом в особі Олексія Соловйова непрофесіоналізму або корупції стало, за словами народного депутата, спричинення непоправної шкоди імунітету української нації. Близько 350 тисяч немовлят не отримали необхідне щеплення, в результаті чого в Україні почалися епідемічні спалахи хвороб, від яких у нещеплених немовлят немає імунітету (зокрема, спалах кору в Рівненській області).












Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.