Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Новий рік у Кабміні зустріне Козак, а Кожара - Різдво

26 грудня 2013, 14:59

Написати коментар 1      Версія для друку 

Міністр інфраструктури Володимир Козак чергуватиме у Кабміні на Новий Рік, а міністр закордонних справ Леонід Кожара – на Різдво.

Про це йдеться в розпорядженні за підписом прем'єр-міністра Миколи Азарова «Про чергування 1-7 січня 2014 року», оприлюдненому на урядовому порталі.

На четвер, 2 січня, черговим призначено міністра освіти і науки Дмитра Табачника, на п'ятницю, 3 січня - міністра екології та природних ресурсів Олега Проскурякова, а на суботу, 4 січня - міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

У неділю, 5 січня, у Кабміні чергуватиме міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, у понеділок, 6 січня, - міністр оборони Павло Лебедєв.

Як повідомлялося, раніше Кабінет Міністрів ухвалив постанову про перенесення вихідних днів на новорічні та різдвяні свята з 1 по 7 січня включно.

Робочий день 2 січня переноситься на суботу, 11 січня, 3 січня - на суботу, 25 січня, і 6 січня - на суботу, 8 лютого.

Українська правда

Doctor_Dre66 26.12.2013, 16:02
нашел оригинальное поздравление от красных twitter. com/ avrora_96/status/416127541993156608 куда интереснее йолки!!
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.