Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Янукович продовжує наполягати, що пауза з ЄС - «це не зупинка»

26 грудня 2013, 16:11

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович зазначає необхідність співпраці уряду та Верховної Ради щодо підготовки Угоди між Україною та Єврозоюзом, яка б відповідала їхнім національним інтересам. Про це президент заявив 26 грудня, виступаючи на засіданні Ради регіонів.

«Ми продовжуємо діалог з Європейським Союзом щодо подальших шляхів реального ефективного співробітництва. Підкреслюю - реального та ефективного. Пауза - це не зупинка. Це переосмислення і подальший рух. Очікую від уряду і парламентаріїв тісної взаємодії під час ведення переговорного процесу щодо підготовки Угоди, яка була б вигідною Україні і відповідала б її національним інтересам», - цитує Януковича його прес-служба.

На його переконання, ті чиновники, які під час роботи над Угодою не погодили її положення з об'єднаннями товаровиробників, а також не провели відповідну дискусію і не досягли рівня розуміння, повинні нести відповідальність за це.

«Я чекаю від вас пропозицій. Я переконаний, що в будь-якому питанні, яке стосується державних інтересів, ми повинні навчитися відстоювати свої інтереси і досягати мети. Переконаний, що після певного періоду непорозуміння наші європейські партнери нас підтримають і підуть назустріч», - наголосив Янукович, звертаючись до прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Голова держави також зазначив, що довіряв оцінкам і позиціям, які отримував від уряду. За його словами, він, як і всі громадяни, зіткнувся з «розгубленістю і неготовністю урядовців завершити процес».

«Невпевненість призвела до того, що ми змушені були приймати жорсткі і різкі кроки. Безумовно, я повинен був у такій ситуації взяти на себе відповідальність за рішення і у Вільнюсі, і у Москві. І як президент прийняв головний удар нарікань і критики за ці рішення», - сказав Янукович.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.