Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Депутата від "Батьківщини" турбують президентські амбіції Кличка

03 сiчня 2014, 13:51

Написати коментар 3      Версія для друку 

Віталій Кличко повинен надати суспільству відкриту та об’єктивну інформацію про свої стосунки з іноземними державами.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише депутат Одеської обласної ради від ВО «Батьківщина» Василь Задорожнюк, пояснюючи свій судовий позов до одного із опозиційних лідерів.

Як повідомив депутат, він звернувся до суду з позовом до Кличка, вимагаючи надати інформацію про наявність у нього права постійного проживання в іноземних країнах — Німеччині та Сполучених Штатах Америки.

«Виборці неодноразово задавали мені питання щодо наявності у Кличка права постійного проживання у Німеччині та США. 14 грудня я звернувся із запитом безпосередньо до Кличка, проте мій запит з цього приводу він проігнорував», — повідомив на своїй сторінці у Facebook Задорожюк.

Як зауважує представник «Батьківщини» на своїй сторінці у Facebook, «відсутність відповіді на простий запит може свідчити про те, що народному обранцю є що приховувати від своїх виборців». Він також обурився тим, що ще до закінчення обговорення питання про висунення єдиного кандидата від опозиції, «Кличко поспішив заявити про свої президентські амбіції та все більше опікується питаннями власного піару». Натомість, зауважив Задорожнюк, питання перебування за гратами Юлії Тимошенко Кличка очевидно більше не турбують.

На думку депутата Одеської облради, «фактично отримання права постійного
проживання в іноземній державі є першим етапом процесу натуралізації, тобто отримання іноземного громадянства». Наявність преференцій від іноземних держав, що надаються разом з правом постійного проживання, зазначає Задорожнюк на своїй сторінці, «можуть впливати на діяльність народного депутата та вектор його роботи в складі парламенту».

«Кличко є не просто народним депутатом, він керує цілою фракцією у Верховній Раді, а тому виборці мають право знати чиї саме права та інтереси обстоює народний депутат у парламенті», - наголошує В.Задорожнюк на своїй сторінці у Facebook .
Нагадаємо, що В.Задорожнюк є партнером народного депутата Петра Порошенка, який останнім часом виявляє активність щодо власного висування в якості кандидата від опозиції на президентських виборах.

Закон і Бізнес

маруся 03.01.2014, 15:11
Они до выборов ещо все перегрызутся за кресло президента и не одному не прыпадет. О будет класс.
клава 03.01.2014, 15:03
От вашей четвёрке ни один не подходит в президенты.ДУБЫ.
вася 03.01.2014, 14:59
Вы ещо в войнушки не наигрались а уже думаете о президенстве. Играйтесь-играйтесь пока.
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.