Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

ГПУ нічого не зробила у розслідуванні справи про розгін Майдану?

06 сiчня 2014, 13:28

Написати коментар 10      Версія для друку 

Через три тижні після відсторонення з посад заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, голови КМДА Олександра Попова та начальника київської міліції Валерія Коряка за клопотаннями ГПУ у зв’язку з підозрою у причетності до порушення конституційних прав громадян на Майдані в ніч на 30 листопада жодних рішень у досудовому розслідуванні немає.

Станом на 6 січня Генпрокуратура не оприлюднила жодних відомостей про хід досудового розслідування у справі про розгін Євромайдану. Жодної інформації у прес-службі ГПУ Українській правді також отримати не вдалося.

Як відомо, 14 грудня у ході брифінгу генпрокурор Віктор Пшонка заявив: за розгін Євромайдану покарають заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова.

Янукович підписав указ про вісторонення всіх трьох на час проведення розслідування.

Згідно з протоколами допиту Сівковича, Коряка і Попова, Сівкович транслював вказівки секретаря РНБО Андрія Клюєва.

Також на допиті Коряк дав свідчення, що йому телефонував міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко і наказав виконувати всі команди Сівковича.

Українська правда

007 06.01.2014, 14:18
Яке там розслідування?Слідче управління ГПУочолює зі своіми шістками Кіпером,Гаврюшенком,Вербицьким тупий корупціонер Каліфіцький,який обіспавшись і обікравши Івано-Франківську область піджавши свого хвоста драпонув з шістками на Киів.Вже пора Майдану прийти до нього до дому і унести його в список корупціонерів на розкуркулення після революціі.
Почитайте про нього на сайті ОРД
Учитель 06.01.2014, 14:17
Только знания обьединят всех в Украине. Приятно общаться с умными людьми.
Мнение 06.01.2014, 14:16
Ученье-свет! Пусть на рождество всем светит зоря ЗНАНИЙ!
Переглянути всі 10      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.