Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Київська міліція лякає громадян в’язницею за блокування будинків чиновників

08 сiчня 2014, 10:48

Написати коментар 2      Версія для друку 

Столичні правоохоронці закликали учасників акцій "не йти на поводу у провокаторів, які підбурюють людей до активних протиправних дій".

Про це йдеться в повідомленні ВЗГ ГУМВС у Києві.

За словами міліціонерів, "останнім часом в мережі Інтернет періодично з’являються повідомлення з посиланням на окремих лідерів як політичних партій, так і громадських організацій, висловлювання яких підпадають під ознаки ряду кримінальних правопорушень".

Організатори масових акцій закликають мітингувальників блокувати не лише деякі адміністративні будівлі, вулиці, а й приватні помешкання окремих громадян.

В МВС зазначають, що "з точки зору Закону подібні дії є не лише протиправними, але й грубо порушують конституційні права та свободи інших громадян, що часто призводять до конфліктних ситуацій з правоохоронцями та пересічними громадянами".

Керівництво столичної міліції вкотре наголосило, що "за блокування і захоплення адміністративних будівель, перекриття руху автотранспорту та пошкодження чужого майна будь-якої форми власності чинним законодавством передбачена, як адміністративна, так і кримінальна відповідальність".

Правоохоронні органи обіцяють "реагувати на кожний протиправний вчинок незалежно від приналежності правопорушників до тієї чи іншої політичної сили".

"За вчинення протиправних дій винні особи нестимуть передбачену законодавством відповідальність", - наголосили в міліції.

У зв’язку з цим київські правоохоронці ще раз звернулися до організаторів масових заходів з проханням дотримуватися встановленого законом порядку проведення мітингів та демонстрацій.

Їх просять "не порушувати громадський порядок, не провокувати конфліктних ситуацій та не підбурювати мітингувальників до протиправних дій і конфліктів з правоохоронцями, а навпаки, сприяти працівникам міліції в охороні громадського порядку".

У середу активісти Євромайдану планують пікетувати Генпрокуратуру - з вимогою припинити переслідування активістів, МВС та Міністерство охорони здоров'я - через відсутність результатів у розслідуванні побиття Тетяни Чорновол та тиск на журналістку.

Українська правда

Виктор 08.01.2014, 10:59
Пугать не надо. Нужно действовать согласно закона. Своим бездействием вы порождаете новых майдаунов .
Украина 08.01.2014, 10:56
Экономический БОЙКОТ товаров и услуг «нелюдей» и бандитов от партии регионов, которые вместе с рецидивистами и оборотнями в погонах грабят, убивают и калечат Украину. Это одна из форм мирного протеста!
https://docs.google.com/sprea
dsheet/pub?key=0AmqntPCJMUondGFMLWRoVktV
Zm5FRmxyTm95Tml4c3c

Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.