Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Майдан просить Євросуд з прав людини пришвидчити розгляд справи Тимошенко

13 сiчня 2014, 10:54

Написати коментар 0      Версія для друку 

Народне віче на Майдані Незалежності підтримало ініціативу про звернення до Європейського суду з прав людини з проханням прискорити розгляд справи "Тимошенко проти України".

Як повідомляє прес-служба екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, учасники акції підтримали це звернення тисячоголосним скандуванням "Юлі – волю!".

Питання на голосування поставив голова політради ВО "Батьківщина" та фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Прошу Майдан звернутись до Європейського суду з прав людини з тим, щоб ця судова інстанція в найкоротші терміни за прискореною процедурою розглянула ганебну сфальшовану справу проти Юлії Тимошенко і винесла законне справедливе європейське рішення - звільнити Юлію Тимошенко", - наголосив Яценюк.

Як відомо, друга заява Юлії Тимошенко до ЄСПЛ про незаконність кримінального провадження в так званій "газовій" справі було направлено в листопаді 2012 року, після завершення всіх національних процедур з оскарження вироку Печерського районного суду Києва.

15 липня 2013 року Європейський суд з прав людини повідомив про початок розгляду справи щодо кримінального провадження стосовно Юлії Тимошенко у так званій "газовій" справі.

Зокрема, Євросуд довів до відома уряду України другу заяву Тимошенко й запропонував йому надати до 23 жовтня 2013 року свої зауваження щодо поданих скарг.
За процедурою, захист надає суду свою позицію щодо урядових пояснень.

Процедура розгляду справи в Європейському суді з прав людини не передбачає конкретних дат завершення цього процесу та оголошення за його результатами рішення.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.