Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Гриценко виходить з фракції "Батьківщини"


14 сiчня 2014, 11:56

Написати коментар 0      Версія для друку 

Анатолій Гриценко написав заяву про вихід із фракції "Батьківщина", "у зв'язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Заяву він зареєстрував у вівторок зранку після вчорашнього рішення фракції, яким його позбавили права участі в її засіданнях.

Депутат вказує, що після виходу з фракції у статусі позафракційного депутата він залишається в опозиції до президента Януковича і його політики.

Також він має намір виконувати виборчу програму ВО "Батьківщина", з якою вони разом ішли на вибори.

Гриценко обіцяє координувати свої дії "з опозиційними депутатами, для яких принципи і цінності - не пусті слова".

За словами депутата, рішення про вихід із фракції не було простим.

"Протягом року в рамках фракції я твердо й послідовно відстоював ті принципи і цінності (оголошені публічно і скріплені підписами Гриценка, Турчинова, Яценюка), на яких наша партія "Громадянська позиція" увійшла до складу Об'єднаної опозиції "Батьківщина"", - зазначив Гриценко.

"Ви все це бачили. Так само бачите, чим воно завершилося. За цих умов, рішення про вихід із фракції вважаю логічним, відповідальним і чесним", - резюмував він.

Українська правда
Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.